Bergen

Escalón Fløien

Festspillspisested 2019

Escalón Fløien er Festspillspisested 2019

Escalón ved Fløibanens nedre stasjon var ved åpning i 1998 Bergens første tapasrestaurant og feirer altså i 2018 20 år!

Den unike intime stemningen du får på Escalón er stedets varemerke.
Menyen har utviklet seg mye siden 1998 og det kommer stadig nye retter til. Samtidig er det enkelte klassikere Escalón har servert i snart 20 år som kjøttboller i tomatsalsa, sprøstekte bacondadler og friterte osteboller.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Vetrlidsallmenningen 21 Åpne i Google Maps
floien@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - man: 15:00 - 22:00
Tirs - fre: 15:00 - 23:00
Lør: 13:00 - 23:00



Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien

Meny Escalón Fløien

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Månedens tapasmeny

Minimum 2 personer

5 TAPAS BRUNSJMENY
FRAM TIL 18:00
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 249,-
10 TAPASRETTER
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 449,-
CHEF SPECIAL
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 575,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO /
IBERICO
94,- /
149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 195,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 55,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 115,-

Sjømat

SCAMPI AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 115,-
SALMÓN AHUMADA Y ESPARRAGOS / RØKT LAKS; KREMOST OG ASPARGES 129,-
BACALAO FRESCO ALA PLANCHA / GRILLET FERSK TORSK MED PAPRIKA OG KAPERS 115,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
VIEIRAS / KAMSKJELL MED CHORIZO, SELLERIROTPURÉ OG SULTANAS 145,-
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 88,-

Kjøtt

EL POLLO / KYLLINGBRYST MED URTEMARINADE 125,-
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED røkt paprikasennep og ruccola 165,-
Presa Iberico / Grillet nakke fra Iberisk gris, salt og sitron 165,-
PINCHO MORUNO / GRILLSPYD AV LAM MED MAURISK MARINADE OG TZATZIKI 145,-

Grønt

NUESTRO CHEF SALAT / SALAT MED SOLTØRKEDE TOMATER; BYGG-GRYN OG MANGO 89,-
SETAS CON MANCHEGO / SOPP MED MANCHEGO 82,-
PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 74,-
PIQUILLOS RELLENOS / SPANSK PAPRIKA FYLT MED SPICY HUMMUS 65,-
PAVO Y MANZANA / KALKUN, EPLE, FELDSALAT, REDDIK OG CÆSAR-MAJONES 115,-
ENSALADA ESPARRAGOS, GRANADA Y MANCHEGO / SALAT MED ASPARGES, ASPARGESBØNNER, GRANATEPLE, MANDLER OG REVET MANCHEGO 89,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 112,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 85,-
DAGENS IS / SORBET 72,-
TARTA DE QUESO CON MANGO / OSTEKAKE MED MANGOSAUS 75,-
Escalón Fløien