Bergen

Escalón Fløien

Festspillspisested 2018

Escalón Fløien er Festspillspisested 2018

Escalón ved Fløibanens nedre stasjon var ved åpning i 1998 Bergens første tapasrestaurant og feirer altså i 2018 20 år!

Den unike intime stemningen du får på Escalón er stedets varemerke.
Menyen har utviklet seg mye siden 1998 og det kommer stadig nye retter til. Samtidig er det enkelte klassikere Escalón har servert i snart 20 år som kjøttboller i tomatsalsa, sprøstekte bacondadler og friterte osteboller.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Vetrlidsallmenningen 21 Åpne i Google Maps
floien@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - man: 15:00 - 22:00
Tirs - fre: 15:00 - 23:00
Lør: 13:00 - 23:00



Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien Escalón Fløien

Meny Escalón Fløien

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Tapasmenyer

Sammensatte menyer for 2 eller flere personer.

TAPAS CLASSIC
KLASSISKE TAPASRETTER
pr. pers 449,-
Tapas Fiesta / Festmeny pr. pers 589,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO /
IBERICO
94,- /
149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 195,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 44,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 112,-

Sjømat

SCAMPI AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 115,-
ATUN EN ESCABECHE DE LIGERO / TUNFISK TATAKI MED PONZU OG TOMAT 129,-
BACALAO FRESCO ALA PLANCHA / GRILLET FERSK TORSK MED PAPRIKA OG KAPERS 129,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 84,-

Kjøtt

POLLO Y CASSOULET / KONFITERT KYLLINGLÅR FRA YTTERØY OG CASSOULET 125,-
COSTILLAS DE CERDO / BBQSVINERIBBE MED GRØNT 145,-
SOLOMILLO BARBACOA / GRILLET INDREFILET AV OKSE , SALT OG SITRON 155,-
PINCHO MORUNO / GRILLSPYD AV LAM MED MAURISK MARINADE OG TZATZIKI 145,-

Grønt

ENSALADA CEPAS / SALAT MED SOPP, GRESSKAR, VALNØTTER OG MASCARPONE-DRESSING 89,-
PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 69,-
PIQUILLOS RELLENOS / SPANSK PAPRIKA FYLT MED SPICY HUMMUS 60,-
PAVO Y MANZANA / KALKUN, EPLE, FELDSALAT, REDDIK OG CÆSAR-MAJONES 115,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 112,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 79,-
DAGENS IS / SORBET 69,-
TARTA DE QUESO CON MANGO / OSTEKAKE MED MANGOSAUS 75,-
Escalón Fløien