Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2018

Escalón Veiten er Festspillspisested 2018

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. På Escalón Veiten kan du også bestille tapas hjem eller på jobben og velge om du vil ha den levert eller hente selv. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Ons: 15:00 - 22:00
Tors - Fre: 15:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Tapasmenyer

Sammensatte menyer for 2 eller flere personer.

TAPAS CLASSIC
KLASSISKE TAPASRETTER
pr. pers 449,-
Tapas Fiesta / Festmeny pr. pers 589,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO / IBERICO 94,- / 149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 195,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 44,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO MED SHERRY 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 112,-

Sjømat

SCAMPI AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 115,-
HALIBUT ARÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED SELLERIROTPURÉ OG HONNINGSENNEPSEMULSJON 129,-
BACALAO FRESCO ALA PLANCHA / GRILLET FERSK TORSK MED PAPRIKA OG KAPERS 129,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 84,-

Kjøtt

POLLO Y CASSOULET / KYLLINGBRYST OG CASSOULET 125,-
CUELLO DE CERDO / GRILLET SVINENAKKE MED SOMMERKÅL OG SENNEPSVINAIGRETTE 125,-
PRESA DE IBERÍCO / GRILLET NAKKE FRA IBERISK GRIS, SALT OG SITRON 165,-
PINCHO MORUNO / GRILLSPYD AV LAM MED MAURISK MARINADE OG TZATZIKI 145,-
PAVO Y MANZANA / SALAT MED KALKUN, EPLE, FELDSALAT, REDDIK OG CÆSAR-MAJONES 115,-

Grønt

CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUM 95,-
REMOLACHA Y QUESO / SALTBAKTE BETER, CHEVRE, VALNØTTER OG HONING 89,-
PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 69,-
PIQUILLOS RELLENOS / SPANSK PAPRIKA FYLT MED SPICY HUMMUS 60,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 112,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 79,-
DAGENS IS / SORBET 69,-
PANNA COTTA LIMÓN / PANNA COTTA MED SITRON 75,-
PAN DE JENGIBRE Y QUESO AZUL / PEPPERKAKER, PORTVINSBAKT FIKEN OG BLÅMUGGOST 85,-
Escalón Veiten