Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2017

Escalón Veiten er Festspillspisested 2017

Escalón i Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken.

Menyen på Escalón Veiten inneholder alt fra tradisjonelle Escalón-klassikere som sprøstekte bacondadler og kjøttboller i tomatsalsa til mer moderne tapasretter som blåbærgravet kveite og lammecarré med spicy bringebærsalsa.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Tirs: 15:00 - 22:00
Ons - Fre: 15:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00

Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Tapasmenyer

Sammensatte menyer for 2 eller flere personer.

TAPAS CLASSIC / KLASSISKE TAPASRETTER


pr. pers 399,-

TAPAS FIESTA / TAPAS FESTMENY

pr. pers 545,-

Kun søndag

PAELLA MED KYLLING, CHORIZO, BLÅSKJELL, KREPS (min 2 pers.)


pr. pers 399,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO / SERRANOSKINKE 94,-
JAMÓN IBERICO / IBERICOSKINKE 149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER (STOR/LITEN) 275,-
/169,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT (STOR/LITEN) 325,-
/195,-

Sjømat

OSTRES / ØSTERS - FRANSKE, ALA “BLOODY MARY”, PR STK 39,-
EL REY DE LA GAMBA / STORE GRILLEDE VILLREKER 119,-
MERLUZA / LYSING, RØKT TOMAT, SVIDD KÅL 112,-
BRANDADE / POSJERT KLIPPFISK RØRT MED POTET OG OLIVENOLJE - BRØDSMULER, BACON OG CHIPS 95,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 110,-

Kjøtt

FILET DE TERNERA Y CASSOULET / GRILLET OKSEFILET MED CASSOULET 135,-
TARTAR DE BUEY / OKSETARTAR, RØKT MAJONES, SOPP, PICKLES OG TOAST 115,-
MINI HAMBURGESA / MINI HAMBURGER MED KARAMELLISERT LØK, CHEDDAR OG PICKLES 82,-
COSTILLAS DE CERDO / SPRØSTEKT PULLED PORK, ROSINPURE OG SENNEPSVINAIGRETTE 125,-
POLLO GROSELLA / KYLLING FRA YTTERØY MED KANTARELLER, BYGG OG STIKKELSBÆR 115,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 44,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO MED SHERRY 115,-

Grønt

PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 69,-
ENSALADA DE CORAZÓN / GRILLET HJERTESALAT, VALNØTTER, YOGHURTDRESSING OG ROSINGELÉ 79,-
HUMMUS Y VERDURAS / HUMMUS, FRESHE GRØNNSAKER, RAITA OG CHIPS 112,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADETERTE MED BRINGEBÆRSORBET 95,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 79,-
BAYAS Y HELADO / BÆR, HAVREFLARN, MASCARPONE 65,-
GRANITÉ DE RUIBARBRO / RABARBRAGRANITÉ 45,-


Escalón Veiten