Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2017

Escalón Veiten er Festspillspisested 2017

Escalón i Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken.

Menyen på Escalón Veiten inneholder alt fra tradisjonelle Escalón-klassikere som sprøstekte bacondadler og kjøttboller i tomatsalsa til mer moderne tapasretter som blåbærgravet kveite og lammecarré med spicy bringebærsalsa.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Tirs: 15:00 - 22:00
Ons - Fre: 15:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00

Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt
Meny - Småretter
PAN / BRØD: 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES: 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN: 48,-
TORTILLAS / CHIPS MED MOJO OG GUACAMOLE: 69,-
JAMÓN SERRANO / SERRANOSKINKE: 94,-
JAMÓN IBERICO / IBERICOSKINKE: 149,-
TOU DELS TILLERS / KATALANSK BLØT KUMELKSOST: 40,-
MONTE ENEBRO / GEITOST, PÅFØRT BLÅMUGG OG MODNET I GROTTER: 45,-
IDIAZABAL / UPASTEURISERT, RØKTFÅREMELKSOST FRA BASKERLAND: 45,-
MANCHEGO / FAST FÅREMELKSOST AV SAURASEN MANCHEGA: 80,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED APRIKOSSALSA OG PISTASJNØTTER: 98,-
FRITERTE OSTEBOLLER (2 STK): 44,-
CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUM: 85,-
ENSALADA HINOJO / FENNIKEL, APPELSIN, REDDIK, SITRUSVINAIGRETTE OG KVÆDEMARMELADE: 89,-
ENSALADA REMOLACHA / BAKTE RØDBETER, CHEVRE OG VALNØTTER: 98,-
PIMIENTOS DE PADRÓN / STEKTE SPANSKE GRØNNE MINIPAPRIKA: 78,-
PIQUILLOS RELLENOS / OVNSBAKTE PAPRIKA FYLT MED SPICY HUMMUS OG GRØNNSAKER: 60,-
ESPARRAGOS / GRILLEDE GRØNNE OG HVITE ASPARGES MED IDIAZABAL: 120,-
PATATAS BRAVAS / FRITERTE POTETER MED ALIOLI OG BRAVAS-SALSA: 69,-
Meny - Sjømat
MEJILLONES / DAGENS DAMPEDE BLÅSKJELL: 110,-
GAMBAS / SCAMPI MED HVITLØK OG CHILI: 129,-
VIEIRAS / PANNESTEKTE KAMSKJELL MED SALVIESMØR: 134,-
BACALAO PLANCHA / GRILLET KLIPPFISK MED SYLTET PAPRIKA OG KAPERS: 129,-
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER: 82,-
PULPO / BLEKKSPRUT MED RIS FARGET MED BLEKKSPRUT-BLEKK OG KORIANDEROLJE: 129,-
HALIBUT ANÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED SELLERIROTPURÉ OG HONNINGSENNEPSEMULSJON: 119,-
CROQUETAS BACALAO / KLIPPFISKKROKETTER, 3 STK: 75,-
Meny - Kjøtt
CROQUETAS SERRANO / KROKETTER MED SPANSK SKINKE, 3 STK: 75,-
SETAS SOBRASADA / CHAMPIGNON MED SOBRASADA: 45,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA, 5 STK: 89,-
DATÍLES CON BACON / BACONDADLER: 80,-
CHORIZO / GRILLET SPANSK CHORIZO: 112,-
POLLO / GRILLET KYLLINGFILET MED DAGENS GRØNNSAKER: 115,-
PATO / SKIVET ANDEFILET MED APPELSINSALSA: 139,-
CHULETITAS DE CORDERO / LAMMECARRÉ MED SPICY BRINGEBÆRSALSA: 139,-
PRESA IBERICO / GRILLET IBERICOSVIN MED SOPP: 149,-
SOLOMILLO / OKSE INDREFILET MED RUCCOLA, OLIVENOLJE, HAVSALT OG PEPPER: 159,-
Meny - Desserter
CREMA CATALANA / SPANSK VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER: 75,-
DAGENS DESSERT: 75,-
DAGENS IS/SORBET: 65,-

Menyforslag

Sammensatte menyer for 2 eller flere personer.

TAPAS CLASSIC / KLASSISKE TAPASRETTER


pr. pers 399,-

TAPAS FIESTA / TAPAS FESTMENY

pr. pers 545,-

Paella / Med kylling, chorizo, blåskjell, scampi


pr. pers 280,-



Escalón Veiten