Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2019

Escalón Veiten er Festspillspisested 2019

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. På Escalón Veiten kan du også bestille tapas hjem eller på jobben og velge om du vil ha den levert eller hente selv. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Ons: 16:00 - 22:00
Tors - Fre: 16:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Månedens tapasmeny

Minimum 2 personer

10 TAPAS
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 419,-
JULESPESIAL
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 599,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / MARINERTE OLIVEN 48,-
MANCHEGO / SPANSK FÅREMELKSOST 89,-
JAMÓN SERRANO / IBERICO 94,- / 149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 195,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER (2 stk) 75,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO / GRILLET SPANSK CHORIZO 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 115,-

Sjømat

SALMON ASADO / BAKT LAKS MED LINSER OG CHORIZO 115,-
VIEIRAS / KAMSKJELL MED SALVIESMØR 145,-
GAMBAS AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 119,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED KARRI, FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
BACALAO CON TOCINO Y GUISANTES / TORSK MED BACON OG ERTER 115,-
HALIBUT ARÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED HONNING- OG SENNEPSEMULSJON 125,-
CALDO DE PESCADO / FISKESUPPE 129,-

Kjøtt

POLLO / KYLLINGKLUBBER MED BYGGRYN OG SPINAT 125,-
CHULETITAS DE CORDERO / LAMMECARRE MED TZATZIKI 145,-
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED RØKT PAPRIKASENNEP 165,-
COSTILLAS BBQ / NORSK RIBBE MED BBQ SAUS 145,-
PATO A LA NARANJA / SPRØSTEKT ANDEBRYST MED APPELSINSALSA 169,-

Grønt

CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUMOLJE 82,-
SETAS CON MANCHEGO / SOPP MED MANCHEGO 82,-
ENSALADA REMOLACHA / SALTBAKTE BETER MED CHEVRE, HONNING OG NØTTER 99,-
TORTILLA ESPANOLA / SPANSK POTETOMELETT 79,-
PIMIENTOS DE PADRÓN / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED AIOLI OG SPICY SALSA 74,-
ALCACHOFAS FRITAS CON AIOLI DE CHILE / FRITERTE ARTISJOKKER MED CHILI AIOLI 79,-
VERDURAS A LA PLANCHA / DAGENS GRILLEDE GRØNNSAKER 79,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 112,-
SORBETE DE CAVA CON APEROL / CAVA SORBET MED APEROL 119,-
CREMA CATALANA 99,-
Escalón Veiten