Escalón Veiten

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. På Escalón Veiten kan du også bestille tapas hjem eller på jobben og velge om du vil ha den levert eller hente selv. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - fre: 16:00 - 22:00
Lør: 13:00 - 22:00

Grunnet Covid-19, så har vi endrede åpningstider – vennligst sjekk bookingsiden for tilgjengelige bord, ring 55 32 90 99 eller send mail.



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Månedens tapasmeny

Minimum 2 personer

CLASSICO pr. pers 439,-
FIESTA pr. pers 599,-

APERITIVO

BRØD OG AIOLI 49,-
PAN / BRØD 31,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 31,-
ACEITUNAS / MARINERTE OLIVEN 49,-
MANCHEGO / SPANSK FÅREMELKSOST 89,-
JAMÓN SERRANO /
IBERICO
94,- /
149,-
QUESOS / OSTEFAT 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT 205,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER (2 stk) 75,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA (5 stk) 90,-
CHORIZO / GRILLET SPANSK CHORIZO 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER, HONNING OG APRIKOS 115,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED AIOLI OG SPICY SALSA 74,-
TORTILLA ESPANOLA/ OMELETT MED POTETER OG LØK 82,-

MARISCOS

CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 86,-
VIEIRAS / KAMSKJELL MED SALVIESMØR (3 stk) 145,-
GAMBAS AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK (6 stk) 119,-
MEJILLONES / DAMPETE BLÅSKJELL MED FLØTE, URTER, HVITLØK OG HVITVIN 115,-
BACALAO CON TOMATE / TORSK MED FERSKE TOMATER 115,-
HALIBUT ARANDANO/ BLÅBÆRGRAVET VEITE MED HONNING OG SENNEPSEMULSJON 115,-

CARNE

POLLO / KYLLING MED SOLTØRKET TOMATPESTO 125,-
DORNA / SVINETERNINGER STEKT I HVITLØK, CHILI OG OLJE 139,-
CHULETITAS DE CORDERO / LAMMECARRE MED TZATZIKI 145,-
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED SOPPSAUS 145,-
PRESA DE IBERICA / GRILLET NAKKE FRA IBERISK GRIS MED GRILLET SITRON 169,-

VERDURAS

PIMIENTOS DE PADRÓN / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
VERDURAS A LA PLANCHA / DAGENS GRILLEDE GRØNNSAKER 79,-
SETAS CON MANCHEGO / SOPP MED MANCHEGO 82,-
ENSALADA REMOLACHA / SALAT MED SALTBAKTE BETER, CHEVRE, HONNING OG NØTTER 99,-
CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUMOLJE 89,-

POSTRES

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED IS 119,-
CREMA CATALANA 99,-
SORBETE DE CAVA CON APEROL / SITRON SORBET MED APEROL OG CAVA 119,-
Escalón Veiten