Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2018

Escalón Veiten er Festspillspisested 2018

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Ons: 15:00 - 22:00
Tors - Fre: 15:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Tapasmenyer

Sammensatte menyer for 2 eller flere personer.

TAPAS CLASSIC
KLASSISKE TAPASRETTER
pr. pers 399,-
Tapas Fiesta / Festmeny pr. pers 545,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO / IBERICO 94,- / 149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER (STOR/LITEN) 275,-
/169,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT (STOR/LITEN) 325,-
/195,-
CROQUE ESCALÓN / TOAST MED SOBRESADA OG MANCHEGO 60,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 44,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO MED SHERRY 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 110,-

Sjømat

SCAMPI AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 115,-
BACALAO / TORSK, POTETALIOLI, SPINAT OG HOLLANDAISE 135,-
TATAKI DE BALLENO / TATAKI AV RØYKT HVAL MED MANDELPESTO 120,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-

Kjøtt

POLLO Y CASSOULET / KONFITERT KYLLINGLÅR FRA YTTERØY OG CASSOULET 125,-
MINI HAMBURGESA / MINI HAMBURGER MED KARAMELLISERT LØK, CHEDDAR OG PICKLES 84,-
CUELLO DE CERDO / GRILLET SVINENAKKE MED SOMMERKÅL OG SENNEPSVINAIGRETTE 125,-
TOMAHAWK BARBACOA / GRILLET TOMAHAWK-STEAK (NOK TIL 2-4 PERS) 265,-
CORDERO / GRILLET LAMMEFILET MED TZATSIKI 139,-

Grønt

PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 69,-
ENSALADA QUINOA / SALAT MED TOMATER, QUINOA OG FRØ 89,-
HUMMUS Y VERDURAS / HUMMUS, FRESHE GRØNNSAKER, RAITA OG CHIPS 112,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED KOKOS- OG LIME-IS FRA HALLAISEN 112,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 79,-
PARFAIT DE HIGOS / FIKENPARFAIT MED MARINERTE FIKEN OG KROKAN 75,-
CRUMBLE DE PLÁTANO / BANAN-CRUMBLE MED SITRONKARAMELL OG KARAMELL-IS 85,-
Escalón Veiten